TÜYAP Ağaç İşleme Teknolojisi ve Mobilya Yan Sanayi Sektörlerini İzmir’de Bir Araya Getiriyor!

Fuarcılık sektörünün en büyük firması TÜYAP, ülkemizin sektördeki en önemli fuar alanı yatırımlarından biri olan Fuarİzmir’de İZWOOD ve İZMOB Fuarları ile ağaç işleme teknolojisi ile mobilya yan sanayi ve aksesuarları konusunda sektörün en önemli firmalarını İzmir’de buluşturuyor…

TÜYAP, 11 – 15 Nisan 2017 tarihleri arasında Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği  (AİMSAD) işbirliği ile Fuarİzmir’de gerçekleşecek İZWOOD 2017 İzmir Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri ve İZMOB 2017 İzmir Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarlarını İzmir’de gerçekleştirecek.

İZWOOD 2017 İzmir Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı’nın kapsamında orman endüstrisi için makine, teknik donanım ve hizmetler, ağaç işleme makineleri, yüzey işlemleri makineleri, ağaç kesme makineleri, elektrikli ve mekanik el aletleri, mobilya üretim makineleri Ege Bölgesi, bölge ülkeleri ve yakın coğrafyaya birinci elden tanıtılacak. Fuara sektörün önde gelen firmaları, sektörel dernek, yayın ve kuruluşlar da katılacak.

Aynı alanda eş zamanlı olarak düzenlenen İZMOB 2017 İzmir Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı kapsamındaysa ahşap orman ürünleri, mobilya aksesuarları, kimyasal malzemeler, boya, vernik, cila ve renklendiriciler, oturma grubu ve yatak üretim malzemeleri, üretim alet, ekipman ve yardımcı ürünler sergilenecek.

Aynı anda yapılacak iki fuardan elde edilecek sinerjiyle ham ürünün işlenmesinden son tüketiciye ulaşımına kadar tüm ağaç işleme – mobilya yan sanayi sektörü bir araya gelecek.

Ayrıca söz konusu tarihlerde diğer salonda da PLASTPAK Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı gerçekleşecek. Fuar kapsamında plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, kalıp, ısı ve kontrol cihazları, makine yan ve ara sanayi, hidrolik ve pnömatik sistemler, ambalaj makineleri, ambalaj ürünleri, ambalaj üretimine yönelik yardımcı cihaz, donanım ve sistemler, hammadde ve ara ürünler, hizmetler ve geri dönüşüm ile ilgili ürünler sergilenecek.

Daha fazla bilgi için;
Uluğ AKTUNÇ / Proje Pazarlama Yöneticisi  ulugaktunc@tuyap.com.tr | Tel: 0212 867 12 27
Ayşe İNCİ AKSOY / Proje Pazarlama Uzmanı ayseaksoy@tuyap.com.tr | Tel: 0212 867 12 26
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN